Mc veteranerna Hylte

Besök på Tändkulans Vänner i Degeberga

av | jul 8, 2011 | 0 Kommentarer

I år lanserades en ny version av den klassiska utställning i Degeberga.

Så är du intresserad av kult och gamla maskiner fins här en video och några bilder
Sedan 1994 har föreningen Tändkulans vänner arrangerat en utställning av tändkulemotorer, veteranmaskiner och traktorer och i år var det dags igen. Den 2-3 juli öppnades portarna för en magnifik tillställning som tog oss till en annan värld. Maskiner som pustar, tröskor som går och människor som arbetar. Du tas i videon med till ett lantbrukssamhälle någonstans runt 1940-talet. Du får en möjlighet att se hur man arbetade förr och vilka hjälpmedel man hade. På området finns även en hel del hus i olika tidsåldrar som naturligtvis också var öppna. På utställningen fanns även mängder med kunskap så de flesta frågor blev säkerligen besvarade.

Se 86 Bilder ifrån Utställningen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

översätt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.