Mc veteranerna Hylte

Jubileumsrally

Så har vi genomfört vår 20:de jubileums rally. Dagen började tidigt för oss arrangörer med pilning av banan, avspärrning och uppställning av tält för kaffe korv och klädförsäljning på Örnatorget, samt iordningställande av rally kansli ett för föranmälda och ett för efteranmälda.

Fikastoppet vid Unnaryds hembygdsgård iordningställdes, tipspromenaden sattes upp och bord bars ut. Strax efter kl 08.00 började det rulla in deltagare på Örnatorget vid niotiden var torget i det närmaste fullt, av Mc:n mopeder, MC bilar och några veteranbilar.

Som vanligt filmades det både uppifrån och från markplan. Dessa filmer kommer att läggs upp här på hemsidan snarast. Redan nu finns det två filmer på vår facebooksida.

Start av moppegänget strax innan 10,00 följdes direkt av start för våra 6 rally jubilarer som körde vårt rally för 20:de gången Stort grattis till er, därefter släppte vi iväg ekipagen i grupper om 6 stycken,  inom en timme var alla ute på vägarna och vi kunde börja vänta in de första deltagarna på fikastoppet i Unnaryd.

Rallylunch serverades på Restaurang och Pub Forum där det också var prisutdelning av Rally vinnare.

Totalt hade vi 210 deltagare varav 138 MC 58 Mopeder 2 MC bilar och 2 veteranbilar antal startande ekipage uppgick till 192 st.

Varmt tack till alla deltagare som gjorde dagen till ett oförglömligt minne.

Tack också alla våra funktionärer som jobbat för att dagen skulle fungera.

Foton: Nils-Göran Norby.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.