Mc veteranerna Hylte

Besök på Tändkulans Vänner i Degeberga

av | jul 8, 2011 | 0 Kommentarer

I år lanserades en ny version av den klassiska utställning i Degeberga.

Så är du intresserad av kult och gamla maskiner fins här en video och några bilder
Sedan 1994 har föreningen Tändkulans vänner arrangerat en utställning av tändkulemotorer, veteranmaskiner och traktorer och i år var det dags igen. Den 2-3 juli öppnades portarna för en magnifik tillställning som tog oss till en annan värld. Maskiner som pustar, tröskor som går och människor som arbetar. Du tas i videon med till ett lantbrukssamhälle någonstans runt 1940-talet. Du får en möjlighet att se hur man arbetade förr och vilka hjälpmedel man hade. På området finns även en hel del hus i olika tidsåldrar som naturligtvis också var öppna. På utställningen fanns även mängder med kunskap så de flesta frågor blev säkerligen besvarade.

Se 86 Bilder ifrån Utställningen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.