Mc veteranerna Hylte

Årsmöte 2020

av | maj 6, 2020 | 0 Kommentarer

Hej MC & Fordonsveteraner!

Styrelsen tog under tisdagen beslutet att skjuta på årsmötet ytterligare, vi återkommer med ny information längre fram. Styrelsen beslutade även i samråd med Glassbo våffelstuga att skjuta på tisdagsträffarna i förstahand maj månad ut. Glassbo våffelstuga kommer att hålla öppen söndagar mellan kl.13.00-17.00 för allmänheten och vi är då välkomna, tänk dock på att fortlöpande vara försiktiga och hålla visst avstånd.

Mvh
Styrelsen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.