Mc veteranerna Hylte

Årets Hylterally Inställt!

av | jul 29, 2020 | 0 Kommentarer

Hej alla veteraner i hela landet.


Hyltebygdens MC & Fordonsveteraners styrelse har i kväll beslutat att STÄLLA IN ÅRETS HYLTERALLY DEN 12 SEPTEMBER 2020, under rådande coronatider samt att folkhälsomyndigheten inte kommit med några nya restriktioner att släppa på antalet personer vid sammankomster. Vi är så klart väldigt besvikna och ledsna för detta men lovar att nästa rally i september 2021 kommer att bli något väldigt extra.


Styrelsen har även beslutat att skjuta på 2020 års årsmöte ytterligare till mars 2021 då alla ledamöter ställt sig till förfogande fram tills dess. Vi hoppas på förståelse samt att detta meddelande delas vidare via sociala medier samt medlemmar runt om i landet. Välkomna åter i september 2021.


Styrelsen Hyltebygdens MC & Fordonsveteraner

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.